Info

doodle-1

Project

Rachel van Gurp is een sieradenontwerpster uit München, opgegroeid in Nederland. Gefascineerd door de wereldcultuur en de stedelijke omgeving, doordrenkt Rachel haar sieraden met inspiratie uit haar multiculturele levensstijl.

Haar collectie gaat over een nieuw begin. Een nieuw begin voor Rachel, die heeft besloten haar leven te wijden aan het maken van deze prachtige stukken. 

De collectie heeft een aantal spraakmakende vrouwen met een onderscheidende stijl gesierd, waaronder Bar Refaeli, Milou Sluis en Kelly Rohrbach, en is erkend in publicaties zoals Vogue, ELLE en GQ.

doodle-1

Productpagina

De productpagina’s bestaat uit informatie die bezoeker moet meetrekken in de bekende online trechter van ‘zien’ naar ‘denken’ en ‘doen’. Het doel is om gebruikers te overtuigen een product te kopen. Samen met het team van Just Rachel Designs zorgen we dat dit up-to-date blijft. 

doodle-2

Online op Etsy

Om online nog zichtbaarder te zijn bij de juiste doelgroep is er ook voor gekozen om aanwezig te zijn op het online handelsplatform Etsy. Etsy is een online creatieve marktplaats waar je handgemaakte items kunt kopen én verkopen.

Daarnaast zijn de teksten van de bijzondere kettingen uitgebreid, zodat men een gedetailleerde beschrijving kan lezen over het product.

 
 
doodle-2

Fotografie

Er werd veel waarde gehecht aan de professionele en luxueuze uitstraling van de kettingen. In samenwerking met Lisacreative zijn in een professionele fotostudio verschillende productfoto’s gemaakt die vervolgens online op relevante plekken gebruikt worden.

Aangezien de meeste juwelen een hoge kleurendiversiteit hebben, was de opdracht om dit zo correct en duidelijk mogelijk weer te geven.

voor meer informatie kijk op https:/www.just-rachel.com

Indien gewenst zorgen wij ook voor de hosting van uw website 🙂

De eerste domeinnaam registreert u gratis bij ons.