doodle-1

Ondernemerskring Alblasserdam

De Ondernemers Kring Alblasserdam (OKA) is een businessplatform voor Alblasserdam, Nieuw-Lekkerland en de westelijke zijde van Graafstroom. De Ondernemerskring Alblasserdam is een spreekbuis en trefpunt voor gelijkgestemde professionals. Een netwerkgroep en platform voor het uitwisselen van ideeën, zakelijke contacten en kennis in een relaxte sfeer.

Momenteel bestaat de vereniging uit ongeveer 110 leden. Zij zijn hoofdzakelijk actief in het segment business-to-business.

Om aansluiting bij de jongere generaties te houden, en online zichtbaarder te zijn, zochten ze een partner die hen kon helpen met het moderniseren van de website en het aantrekkelijker maken van de content.

doodle-1

Nieuws en activiteiten

Op de website vind men vooral verschillende type berichten zoals nieuwsberichten en persberichten. Vanuit hier vind men al het relevante nieuws uit de regio. Daarnaast vind men ook de activiteiten die door de OKA worden georganiseerd.

Leden database

De actieve leden van de OKA kan men terugvinden op de ledenpagina. Hierin staat een overzicht van de leden inclusief bedrijfsnaam, contactpersoon en overige informatie. Websitebezoekers hebben de mogelijkheid om deze filteren op bedrijfssector. 

Huisstijl

Naast het activeren van een veilige en encrypted SSL verbinding, is de complete verhuizing ook geregeld. Zo zijn e-mailaddressen en domeinen overgezet naar een nieuwe server en de instellingen in e-mailprogramma’s aangepast. 

Daarnaast omvat het project een responsive design in de huisstijl kleuren, waardoor de website ook op mobiel schaalbaar is. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor de hosting van uw website 🙂

De eerste domeinnaam registreert u gratis bij ons.