Info

doodle-1

Project

R.E.A.P. Church is een internationale kerkgemeenschap in het hart van Zoetermeer. De opdracht voor de nieuwe website was om het internationale karakter gezamenlijk met de visie en missie op een moderne manier zichtbaar te maken. 

Er is nieuw fotomateriaal gemaakt die op de website terugkomt en past bij de uitstraling van de kerk. Daarnaast wordt met behulp van een plugin de agenda met diensten weergegeven. Ook is er tijd besteed aan websitetoepassingen zoals formulieren en effecten om de website op een speelse manier interactief te maken.

doodle-1

Agenda

De homepage bestaat uit een agenda-plugin die de bezoeker informatie geeft over de toekomstige diensten van de kerk. Deze wordt middels een pop-up getoond, zodat men snel weer terug kan naar de agenda om de rest van de diensten te bekijken. Ook biedt de pop-up de mogelijkheid om meer informatie te lezen op de vervolgpagina. 

doodle-2

Activiteiten en diensten

De diensten worden middels een aangepast filter weergegeven per pagina om de bezoeker makkelijk en snel de overige diensten en activiteiten te laten zien.

doodle-2

Google maps en contact opnemen middels formulieren

Door de implementatie van Google Maps kan men makkelijk een routebeschrijving maken en/of zien waar de kerk is gevestigd. Ook kan men middels een formulier contact opnemen met de pastorie van de kerkgemeenschap. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor de hosting van uw website 🙂

De eerste domeinnaam registreert u gratis bij ons.