FAQ

Wanneer uw nieuwe website klaar is varieert van project tot project. De ene keer is een eenvoudige website met een paar dagen al online, en de andere keer vergt dit meer werk.

We streven er altijd naar om de doorlooptijd van een project compact te houden; tot maximaal drie maanden. De projectfocus heeft vaak een positief effect op creativiteit. Dat betekent echter nooit dat we er een ‘haastklus’ van maken: u krijgt steeds de tijd om rustig de verschillende ontwikkelstadia van de nieuwe website te volgen.

Ja, de website komt met een gebruiksvriendelijk beheersysteem waarin gemakkelijk pagina’s kunnen worden aangepast. Natuurlijk laten we u het systeem uitgebreid zien bij het aanschaffen van een website. Wilt u liever dat wij de aanpassingen voor u verzorgen? dat kan uiteraard ook!

Of er maandelijkse kosten verbonden zijn aan de website hangt af van de diensten die we voor u leveren. Is het realiseren van uw nieuwe website een eenmalig project, dan declareren we geen maandelijkse kosten. Laat u de website (en/of email) hosten bij ons, dan hoort daar wel een periodiek tarief bij. Hetzelfde geldt voor eventuele andere abonnementen die u afsluit bij ons, zoals bijvoorbeeld een abonnement op het onderhoud.

Uiteraard maken we duidelijke afspraken, zodat u niet voor onverwachte kosten komt te staan.

Jazeker kan dat! wij melden al onze websites aan bij Google Analytics, Wij kunnen u hier toegang toe geven. komt u er niet uit? wij leggen u graag uit hoe Google Analytics werkt!

SEO staat voor Search Engine Optimization en SEA staat voor Search Engine Advertizing. Het zijn beide manieren om gevonden te worden in Google. Met behulp van SEO hoef je niks te betalen aan Google en bij SEA (bij Google ook wel Google Ads geheten) betaal je aan Google per klik op je advertentie.

Wij hebben grafische kennis in huis om uw huisstijl of logo te ontwerpen en foto’s te maken en te bewerken. Dit verzorgen wij tegen relatief lage kosten. Houdt er echter rekening mee dat dit wel invloed heeft op de levertijd van uw website en/of drukwerk.

Voor meer complex grafisch werk, hebben wij goede connecties met ervaren partners.

Een andere vraag?

Laat uw gegevens achter en wij komen zo spoedig mogelijk (over het algemeen binnen 2 werkdagen) op uw vraag en/of opmerking terug.