Houd uw website up to date

We kunnen niet genoeg benadrukken hoe belangrijk het onderhoud van de website is. Een goed onderhouden website werkt snel en is effectief.

Uw website is als een auto. U rijdt erin en u kunt tanken en olie verversen, maar voor een nieuwe distributieriem gaat u naar de garage. Digitaal effect biedt support en onderhoud wanneer u een website bij ons laat bouwen.

Prestatieverbetering is een van de meest voor de hand liggende redenen om onderhoud aan de website te doen, maar het is zeker niet de enige.
Google is voorstander van websites met regelmatig bijgewerkte en geoptimaliseerde inhoud. Het gaat niet om de individuele rankingfactor, maar om de algehele waargenomen geloofwaardigheid van uw website waardoor deze zo goed scoort. Wij helpen u met:

Technisch onderhoud

Zorg dat uw website up tot date is met betrekking tot veiligheidsissues en updates van geïnstalleerde plugins.

SEO optimalisatie en doorontwikkeling

Zorg dat uw website gebruik maakt van de laatste SEO technieken en goed door Google geïndexeerd kan worden.

Technisch onderhoud

We controleren regelmatig op updates voor WordPress en / of de plug-ins op uw website. Vooral beveiligingsupdates zijn erg belangrijk en het regelmatig uitvoeren van een back-up. 

Zo zorgen we ervoor dat uw pagina’s zonder fouten worden geladen, er altijd een back-up aanwezig is, spam is uitgesloten, bugs worden opgelost en dat we de website blijven monitoren.

Door het onderhoudspakket bent u er zeker van dat uw site altijd up-to-date is en dat er geen onverwachte kosten voor noodzakelijke updates worden gefactureerd.

SEO optimalisatie en doorontwikkeling

Om verkeer naar uw website te genereren, moet u het regelmatig bijwerken. Regelmatig onderhoud van websites is van onschatbare waarde voor een SEO-strategie.

Google wil websites met de meest relevante en actuele informatie rangschikken op de pagina met zoekresultaten van zoekmachines. Uw website kan zelfs niet geïndexeerd worden als deze niet recent genoeg is bijgewerkt en als Google vermoedt dat deze is geïnfecteerd door malware.

U moet uw website regelmatig op technisch gebied bijwerken, maar ook op het gebied van content, navigatie en gebruikerservaring

Benieuwd hoe we hierbij kunnen helpen? Neem dan contact met ons op

Indien gewenst zorgen wij ook voor de hosting van uw website 🙂

De eerste domeinnaam registreert u gratis bij ons.

Case Studies