Maximaliseer uw online zichtbaarheid en verhoog uw autoriteit

Net als bij het gebruik van visitekaartjes, zijn er geen leads tenzij er een inspanning wordt geleverd om te netwerken. In de online wereld is zoekmachine-optimalisatie, oftewel SEO, de basis waarop een solide netwerkstrategie is gebaseerd.

De optimalisatiespecialisten van Digitaal Effect helpen u bij het bouwen van die basis. We analyseren uw bedrijf, de producten, diensten en de doelgroep die uw bedrijf in de online wereld moet bereiken. Dit stelt ons op zijn beurt in staat om een nauwkeurig aangepast SEO-plan op te stellen dat organisch verkeer naar uw website stuurt. Dit plan bevat:

Contentoptimalisatie

Bezoekers zijn op zoek naar termen of zinsdelen waarop de zoekstrategie van een website is gebaseerd. Wij helpen u deze te ontdekken en op de juiste manier in te richten.

Technische optimalisatie

De structuur, snelheid en inrichting van o.a. metadata heeft invloed op bezoekers en uw resultaten in de zoekmachine. Wij zorgen ervoor dat uw website technisch in orde is.

Link Building

Gerenommeerde links vergroten uw aanwezigheid op het web en tegelijkertijd beïnvloed dit de rangorde in zoekmachines. Wij helpen u kwalitatieve links op te bouwen.

Content optimalisatie

De content van uw website nemen we onder de loep waarin we alles te weten komen over uw bedrijf en uw doelen. Dit omvat competitief onderzoek en zoekwoordonderzoek. We evalueren waar u nu bent, kijken naar de concurrenten, bestuderen de kopers en evalueren de huidige tactieken. We graven diep in de data om te zien waar uw huidige website tekortschiet en stellen concrete verbeteringen voor.  

We helpen nuttige inhoud (blogs, nieuwsartikelen en andere website-items) te ontwikkelen en te publiceren die zijn gemaakt om specifieke vragen van potentiële kopers in elke fase van de customer journey te beantwoorden. Van de “bovenkant van de trechter” (oriëntatiefase) tot “onderkant van de trechter” (koopfase).

Technische Optimalisatie

Middels technische aanpassingen aan de website, houdt u zich aan de nodige SEO richtlijnen, inclusief de juiste koptekststructuur, cross-linking tussen pagina’s, paginacodes en de juiste trefwoordzinnen (geïdentificeerd in de content optimalisatie). Metabeschrijvingen, paginatitels, canonieke tags en omleidingen worden vastgesteld en alle inhoud die naar het publiek is gericht, wordt naar Google verzonden via de sitemap voor een snelle indexering van uw website.

Linkbuilding

Een goede SEO-strategie vraagt ​​om meer dan het selecteren van de juiste zoekwoorden en zinsdelen. Het opbouwen van kwalitatieve en relevante links is een cruciaal onderdeel voor het behalen van goede zoekresultaten. Het is echter belangrijk om ervoor te zorgen dat inkomende links afkomstig zijn van sites die betrouwbaar zijn, relevant zijn en een hoge autoriteit hebben. Koppelingen die afkomstig zijn van sites die spam bevatten, een slechte reputatie hebben of niet relevant zijn, kunnen leiden tot een daling in zoekresultaten. Wij zorgen ervoor dat, middels speciale SEO software, de juiste websites worden aangeschreven. 

Indien gewenst zorgen wij ook voor de hosting van uw website 🙂

De eerste domeinnaam registreert u gratis bij ons.

Case Studies