Val op met een mooie website die converteert

We hebben alle specialiteiten in huis om een prachtige en functionele website te maken. Naast onze ervaring hebben we snelle doorlooptijden en hanteren we lage tarieven.

We bouwen websites met WordPress, dit is een CMS (Content Management System) dat de mogelijkheid biedt de website op een eenvoudige manier te beheren. Op dit moment draait 33,5% van alle websites op WordPress. Daarom vertrouwen wij er ook op en geven daarbij de klant de beste gebruikerservaring.
Bovendien hoeven we niet voor ieder project het wiel opnieuw uit te vinden en kunnen we websites makkelijker schaalbaar en betaalbaar maken.

Wij maken websites met een:

Ontwerp en functionaliteit

Een mooie website is belangrijk, maar niet voldoende. Wij helpen gebruikers te vinden wat ze zoeken.

SEO basis

Onze websites voldoen standaard aan de basis SEO instellingen én meer. U kunt ook een gratis analyse aanvragen.

Eigen beheer

Beheer uw website zelf, zonder tussenkomst van dure developers. Of maak gebruik van ons voordelige onderhoudscontract.

Ontwerp en functionaliteit

We bedenken en realiseren websites die voldoen aan alle laatste standaarden. Naast een esthetisch aantrekkelijk ontwerp, hechten we bijzonder veel belang aan de functionaliteit.  

Een perfect responsief ontwerp is een integraal onderdeel van het DNA van onze websites. Eenvoudige bediening, snelle laadtijden en perfecte bruikbaarheid spelen een belangrijke rol en worden vanaf het begin meegenomen in de ontwikkeling.

Een goede SEO basis

Websites gemaakt met het WordPress CMS scoren op het gebied van SEO “out of the box” al goed. De standaardinstellingen zorgen ervoor dat zoekmachines moeiteloos door posts, pagina’s en categorieën kunnen crawlen. En met onze extra toevoegingen scoren ze nog beter. Er zijn veel meer soorten tools en plugins die ofwel bijdragen aan een betere SEO positie of meer inzicht geven hoe dit verbeterd kan worden. 

Een sterke basis helpt, maar als u echt hoog in de zoekmachines wilt ranken, is er meer nodig. Gebruikt u bijvoorbeeld de juiste zoekwoorden? Zijn er voldoende backlinks met een goede autoriteit? Hoe hoog is het bouncepercentage en zijn er veel onbereikbare pagina’s?
Is uw sitemap geüpdatet en blokkeert u de juiste bots op uw website? Onze experts helpen u graag verder.

Alles in eigen beheer

Het CMS maakt het mogelijk om zelf eenvoudig en snel wijzigingen door te voeren op de website. Programmeerkennis is niet nodig. Of er nu teksten of foto’s aangepast moeten worden of er nieuwe pagina’s gebouwd moeten worden, dit is in principe allemaal mogelijk! Wanneer u de website door ons laat bouwen, zorgen wij ervoor dat u met een korte instructie en handleiding zelf verder kunt werken. Wel zo gemakkelijk.

Mocht u desondanks het onderhoud liever willen uitbesteden, doen wij dit ook met ❤️.

Indien gewenst zorgen wij ook voor de hosting van uw website 🙂

De eerste domeinnaam registreert u gratis bij ons.

Case Studies